Dessalinització de l’aigua. L’Orgull en Ciències 2021

Water desalination. Pride in Science 2021

[ca]

L’Orgull en Ciències (18 de novembre) és un esdeveniment per visibilitzar la diversitat sexual i de gènere entre persones del món de la ciència i per promoure la cultura científica.

El Javier Soraluze és «físic i marica» i treballa en transferència de tecnologia, donant forma pràctica als projectes teòrics. En esta xerrada explica el cas de la dessalinizació de l’aigua.

Durant les pròximes setmanes veurem els vídeos de les intervencions de l’Orgull en Ciències 2021, que es publicaran en la corresponent llista de reproducció de YouTube.

[en]

Pride in Science (18th November) is an event for the visibility of sexual and gender diversity among people in the world of science and to promote science culture.

Javier Soraluze is “a physicist and gay” and works in technology transfer shaping practical projects from theoretical ideas. In this presentation he talk about water desalination.

In the next weeks we’ll see the presentations of Pride in Science 2021, which will be published in their corresponding YouTube playlist.