«La matrícula d’honor l’aconseguirà…»

“The first class honours are awarded to…”

[ca]

Science Queers Academy tanca la temporada amb tres actuacions de temàtica i estil lliure.

Lis sis estudiants de l’acadèmia de divulgació travesti reben el certificat al final del curs. Qui rebrà el certificat d’assistència i qui obtindrà el certificat de compleció? I la desitjada matrícula d’honor?

Tot i que aquest curs hagi acabat, l’acadèmia tornarà a obrir en un futur. Per ara, podeu respondre aquesta enquesta sobre el curs 2021 per ajudar-nos a superar-nos en la pròxima edició. Moltes gràcies.

[en]

Science Queers Academy’s finale shows three choose-your-own-topic freestyle performances.

The six students of the drag science communication academy receive their course certificates. Who will get the certificate of attendance and who will obtain the certificate of completion? What about the coveted first class honours?

Although this course is over, the academy will open again in the future. For now, you can answer this survey about the 2021 course to help us outdo ourselves in the next edition. Thank you.