Torna ‘La ciència del mes’

‘The science of the month’ is back

[ca]

La ciència del mes és la llista de reproducció en la que fem una ullada a la ciència amb participació catalana compartida el mes anterior a la llista de distribució de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

Passades les vacances d’estiu, és hora de posar-se al dia amb la ciència del mes de juny. Sí, de juny. La ciència no fa vacances d’estiu i els resultats són ben interessants. En aquest vídeo, parlem de genètica, del medi marí i de la fruita.

La ciència del mes va néixer com a un exercici per al Postgrau en Comunicació Científica d’Eduscopi i la Universitat de Vic.

[en]

The science of the month is the playlist where we have a look at the research performed by Catalan institutions. The information comes from the mailing list of the ACCC (Catalan Association of Scientific Communication).

After the summer holidays, it’s time to catch up with the science of June. Indeed, June. Science has no holidays and the summer findings are way too interesting. In this video, we talk about genetics, the marine environment and fruit.

The science of the month was created as a project for a postgraduate degree in science communication offered by Eduscopi and the University of Vic.